Hannes Mattsson är delägare av KustCharken. Han är även son till grisbonden Kjell Mattsson på Möhällerns gård, som vi tar in alla våra grisar ifrån. Hannes är våran charkerturi och korvmästare. Han saltar, röker, stoppar och snurrar korv så att diskarna är proppfulla med goda  kvalitetsprodukter.


Jimmy Andersson är delägare av KustCharken, han är nötbonde och själv en av leverantörerna av nötkött till oss. Hans gård ligger bara några kilometer ifrån charken. Jimmy styckar så mycket han hinner utöver att sköta företaget och inköp av djur mm. Han har själv lärt upp dem två andra styckarna som jobbar här.


En hjärtefråga för både Jimmy och Hannes är att alla djur som vi tar in ska ha haft ett bra liv och komma från närliggande gårdar.
En annan viktig fråga som vi på KustCharken kämpar för är att allt ska tas vara på, inget skall slängas eller gå till spillo och på så sätt göra rätt för djuren.Peter Fjeldbo kommer från Fjällbacka och är styckansvarig här på charken. Tycker ni att han har ett välbekant ansikte så är det för att han tidigare hade hand om fiskdisken här i butiken i Askum.  Men efter att ha fått chansen att testa på att stycka så har han bara kött i tankarna.


Fredrik Karlsson ifrån Ödeborg är vår andra duktiga styckare och tillsammans med Peter är dom en riktig fabrik när det kommer till styckning och packning av kött. Freddan började som sommarjobbare men visade så pass god potential att vi bara var tvungna att ha honom kvar.


Grabbarna är snabba och skickliga styckare, så skulle det ni är sugna på inte finnas i disken, tveka inte att fråga. Dem brukar kunna lösa det mesta och även stycka fram de ni vill ha medan ni tar en kopp kaffe i butiken.


Anton Wijk är ursprungligen ifrån Södertälje men efter att ha prövat bo i nästan varenda stad i detta avlånga land så har han gjort det kloka valet att slå sig ner här. Anton kan det mesta som går att kunna på charken och jobbar både i produktionen samt expedierar kunder i butiken. Antons passion här i livet är matlagning, närodlat, att upptäcka samt  skapa nya goda recept. Anton gillar även att experimentera och ta fram nya roliga produkter här på charken som vi verkligen hoppas att ni kommer gilla!

 

Emma Lilja kommer ifrån Stockholm där hon också jobbade inom chark. Hon kommer in på morgonen glad som en lärka och lämnar likaså. Emma kommer ni att få träffa lite i butiken men hon brinner mest för produktionen. För det mesta snurrar hon korv med Hannes och hon är även en hejare på att göra köttbullar och hamburgare. Osten är Emmas ansvarsområde så är ni sugna på en bra ost är hon tjejen att prata med.

 

Jonas Ebbestam har jobbat som styckare i 20 år och är en jäkel på att stycka gris. Han är en trevlig filur som ni också kommer få träffa i butiken till och från. På fritiden är Jonas en riktig raggare som älskar rocka billy.


William Magnusson jobbar inne i Uddevalla Saluhall där KustCharken har en köttdisk. William är en före detta kock inom det militära så han har en hela del kunskaper om matlagning. William är väldigt duktig på att komma med nya ideér och gillar att ta fram nya recept och nya produkter, har ni tex smakat Williams cheddarröra?? Mums att lägga på hamburgaren!
  

Eva Josefsson har varit med att bygga upp charken och haft hand om butiken men har nu valt att återgå till den medicinsktekniska branchen. Hon kommer även i framtiden ha god hand om KustCharkens papper. Var inte rädda ni kommer även att se Eva i fortsättningen då hon kommer hoppa in och hjälpa oss ibland.

På helgerna och vid högtider utökar vi vår personalstyrka med extrapersonal för att kunna möta och expediera våra kunder på bästa sätt.