Mobilmenu
Hem
Om oss
Köttlådor
Hela djur
Vilt
Rökning/korvtillverkning
Kontakta oss
Uthyrning
Mobilmenu

Om oss

Jimmy Andersson

...är ägare av KustCharken, han är nötbonde och själv en av leverantörerna av nötkött till oss. Hans gård ligger bara några kilometer ifrån charken. Jimmy styckar så mycket han hinner utöver att sköta företaget och inköp av djur mm. Han har själv lärt upp dem tre andra styckarna som jobbar här.

Peter Fjeldbo

...kommer från Fjällbacka och är styckansvarig här på charken. Tycker ni att han har ett välbekant ansikte så är det för att han tidigare hade hand om fiskdisken här i butiken i Askum.  Men efter att ha fått chansen att testa på att stycka så har han bara kött i tankarna.

Anton Wijk

...är ursprungligen ifrån Södertälje men efter att ha prövat bo i nästan varenda stad i detta avlånga land så har han gjort det kloka valet att slå sig ner här. Anton kan det mesta som går att kunna på charken och jobbar både i produktionen samt expedierar kunder i butiken. Antons passion här i livet är matlagning, närodlat, att upptäcka samt  skapa nya goda recept. Anton gillar även att experimentera och ta fram nya roliga produkter här på charken som vi verkligen hoppas att ni kommer gilla!

Jonas Ebbestam

...har jobbat som styckare i 20 år och är en jäkel på att stycka gris. Han är en trevlig filur som ni också kommer få träffa i butiken till och från. På fritiden är Jonas en riktig raggare som älskar rocka billy.

Johan Varis

...den nya styckarlärlingen. Han är 21 år och bor i Dingle och trots det har han alltid ett leende på läpparna. Han brinner för kött och gör allt i sin kraft för att bli en fullvärdig styckare. När han inte styckar eller packar kött så kommer ni träffa honom i butiken.

Eva Josefsson

...var med och startade upp butiken och jobbade där de första fyra åren. Sen flyttade hon till Göteborg, men fortsatte ha hand om alla papper, d v s all bokföring, fakturering m m. Hon är ofta i butiken och handlar, men vem vet, framöver kanske ni ser henne bakom disken då och då igen eftersom hon nu flyttar tillbaka till Hovenäset.

Oskar Andersson

go och glad pojk, trots att han bor i Tossene. Han har precis tagit studenten efter några års sommarjobb på charken.

Oskar är charkens nye chafför, snabb som blixten (men inte snabbare än Malin...) när ni inte ser honom i bilen på uppdrag

så finnns han bakom kulisserna och förebereder beställningar eller packar kött.

På fritiden ägnar han sig gärna åt att sitta bakom ratten, eller jobba på gården hemma.

 

Sidor

Om oss
Öppettider
Knivslipning
Kontakta oss

Kött

Köttlådor
Köp av hela djur
Styckning av vilt
Legorökning

Sociala medier

Facebook
Instagram