Mobilmenu
Hem
Om oss
Köttlådor
Hela djur
Vilt
Rökning/korvtillverkning
Knivslipning
Kontakta oss
Uthyrning
Charkbrickor
Mobilmenu

Om oss

Jimmy Andersson

...är ägare av KustCharken, han är nötbonde och själv en av leverantörerna av nötkött till oss. Hans gård ligger bara några kilometer ifrån charken. Jimmy styckar så mycket han hinner utöver att sköta företaget och inköp av djur mm, annars kan han allt från att göra korv till att laga maskiner. 

Förutom bondgården och charken har han bestämt sig för att bli starkast i heeeela världen. 

Peter Fjeldbo

...kommer från Fjällbacka och är styckansvarig här på charken. Tycker ni att han har ett välbekant ansikte så är det för att han tidigare hade hand om fiskdisken här i butiken i Askum.  Men efter att ha fått chansen att testa på att stycka så har han bara kött i tankarna.

Peter är en riktig livsnjutare, han älskar god mat och dryck i alla dess former. Hans största stolthet i livet är hans gammelrocksspellista på Spotify, ni får säkert en länk om ni ber honom snällt i butiken, då han har en tendens att skryta om allaaaaa hans följare där.

Jonas Ebbestam

...har jobbat som styckare i 20 år och är en jäkel på att stycka gris. Han är en trevlig filur som ni också kommer få träffa i butiken till och från.

Jonas bor i Bokenäs och älskar att spendera sin tid i skog och mark, han är också charkens STÖRSTA raggare, han kan allt om rocka billy. 

 

 

Johan Varis

Här har vi goa Johan, som tidigare bott i Dingle men trots det har han alltid ett leende på läpparna. På charken är han styckare, och har hand om alla grönsaker på bygget. När han inte styckar eller packar kött så kommer ni träffa honom i butiken.

När han inte jobbar så bor han på gymmet, så se upp, för hans stora armar är inget att leka med! Förövrigt har han ett nyfunnet intresse för matlagning.

 

Eva Josefsson

...var med och startade upp butiken och jobbade där de första fyra åren. Sen flyttade hon till Göteborg, men fortsatte ha hand om alla papper, d v s all bokföring, fakturering m m. Hon är ofta i butiken och handlar, men vem vet, framöver kanske ni ser henne bakom disken då och då igen eftersom hon nu flyttar tillbaka till Hovenäset.

Oskar Andersson

 En go o och glad pojk, trots att han bor i Tossene. 

Oskar är charkens chafför & mekaniker, snabb som blixten, och en jävel på att laga saker, när ni inte ser honom i bilen på uppdrag

så finnns han bakom kulisserna och förebereder beställningar eller skruvar & hamrar på något. 

På fritiden ägnar han sig gärna åt att sitta bakom ratten, eller jobba på gården hemma.

 

David Varis

Här har vi ytterligare en ny styckarlärling hos oss, David, en rar pojk som från början vandrat hela vägen från Dingle till oss på charken. För det mesta har ni säkert träffat på honom i butiken, men nu ska han bli en av de stora grabbarna och börjat sin karriär inom styckningen. 

Förutom sömn, mat och vatten så ligger öldrickande högt på Davids topplista. 

Henrik Fjeldbo

Här har vi en äkta buvalit, en mästare på bilkörning då han tidigare i hans karriär kört taxi bland annat, han har även varit väktare & vaktmästare, en härlig kombo!

På fridtiden ägnar Henrik all sin tid på att bara ha det gött med familjen och dricka en och annan öl emellanåt. 

På charken så sysslar han med leveranser, förbereder restaurangbeställningar och ibland träffar ni på honom i butiken.

Sidor

Om oss
Öppettider
Knivslipning
Kontakta oss

Kött

Köttlådor
Köp av hela djur
Styckning av vilt
Legorökning

Sociala medier

Facebook
Instagram