Om oss
...är delägare av KustCharken. Han är även son till grisbonden Kjell Mattsson på Möhällerns gård, som vi tar in alla våra grisar ifrån. Hannes är våran charkerturi och korvmästare. Han saltar, röker, stoppar och snurrar korv så att diskarna är proppfulla med goda kvalitetsprodukter.
...är delägare av KustCharken, han är nötbonde och själv en av leverantörerna av nötkött till oss. Hans gård ligger bara några kilometer ifrån charken. Jimmy styckar så mycket han hinner utöver att sköta företaget och inköp av djur mm. Han har själv lärt upp dem två andra styckarna som jobbar här.
...kommer från Fjällbacka och är styckansvarig här på charken. Tycker ni att han har ett välbekant ansikte så är det för att han tidigare hade hand om fiskdisken här i butiken i Askum. Men efter att ha fått chansen att testa på att stycka så har han bara kött i tankarna.
...är ursprungligen ifrån Södertälje men efter att ha prövat bo i nästan varenda stad i detta avlånga land så har han gjort det kloka valet att slå sig ner här. Anton kan det mesta som går att kunna på charken och jobbar både i produktionen samt expedierar kunder i butiken. Antons passion här i livet är matlagning, närodlat, att upptäcka samt skapa nya goda recept. Anton gillar även att experimentera och ta fram nya roliga produkter här på charken som vi verkligen hoppas att ni kommer gilla!
...har jobbat som styckare i 20 år och är en jäkel på att stycka gris. Han är en trevlig filur som ni också kommer få träffa i butiken till och från. På fritiden är Jonas en riktig raggare som älskar rocka billy.
Våran stjärna från Värmland. Hon jobbar för fullt för att bli en riktigt charkmästare. Hon bor bara en kilometer från charken där hon och hennes man driver Nattslagets kennel som föder upp Drevrar. Precis som Hannes och Jimmy så har även Annika jägarexamen och tillbringar mycket tid i skogen.
...den nya styckarlärlingen. Han är 21 år och bor i Dingle och trots det har han alltid ett leende på läpparna. Han brinner för kött och gör allt i sin kraft för att bli en fullvärdig styckare. När han inte styckar eller packar kött så kommer ni träffa honom i butiken.
...var med och startade upp butiken och jobbade där de första fyra åren. Sen flyttade hon till Göteborg, men fortsatte ha hand om alla papper, d v s all bokföring, fakturering m m. Hon är ofta i butiken och handlar, men vem vet, framöver kanske ni ser henne bakom disken då och då igen eftersom hon nu flyttar tillbaka till Hovenäset.