Rökning av detaljer
Lämna in köttet, färskt eller fryst. Vi förvarar det fryst fram till saltningen och rökningen.
Pris:
Rökning - 95kr/kg
Skivning av stekar - 22kr/kg
Endast rimning - 22kr/kg
Urbening - 50kr/st
Lämnar ni in mer än 10 kg lämnar vi 10 % rabatt, mer än 20 kg, 20 % rabatt.
Korvtillverkning för privatperson
Lämna in köttet, färskt eller fryst. Måste vara minst 8kg vid inlämningen, annars finns det möjlighet att köpa till kött av oss.
Beroende på vilka råvaror du vill ha i din korv så har vi kategoriserat i olika prisklasser. (INKL moms)
Prisklass 1. - 92kr/kg (bland annat ostkorvar, eller som är dyrare att tillverka m.m.)
Prisklass 2 - 87kr/kg (standardkorvar)
Prisklass 3 -74/kg (falukorv, köttkorv)
Pris ölkorv - 105kr/kg (minimum 100kg vid inlämning)
Priser för vårt korvmaterial (INKL. MOMS):
Fläskfärs - 69kr/kg
Nötfärs - 115kr/kg
Lammfärs - 149 kr/kg
Späck - 47kr/kg
Packning (INKL. MOMS):
Storpack ca 20st - 14kr/kg
5-pack - 20kr/kg
3-pack - 26kr/kg
Går även bra att få opackat utan kostnad.
Bra att tänka på innan inlämning:
- Ring och prata med oss innan inlämningen sker.
- Ha en cirka vikt på köttet så vi kan komma överens om hur många satser korv det kommer att bli vid färdig produkt.
- Se till att köttet är välförpackat
- Vi ansvarar ej för lådor/boxar som köttet fraktas i.